Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: استراماچونی داشت به ایران می‌آمد، اما حالا در خانه نشسته و باید یک میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۵۱ یورو، بدون سود روزانه بگیرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

احمد سعادتمند درباره ادعاهای رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت:

خلیل‌زاده حرف‌هایی را مطرح کرد و یاد مصاحبه او می‌افتم که گفت دکتر نوروزی به استقلال برمی‌گردد و او تکذیب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید در رسانه ملی صادق و روراست باشیم. مگر می‌شود مدیرعامل باشگاه اسناد را پخش کند و خودش به رسانه پخش‌کننده نامه اعلام جرم کند؟!

احمد سعادتمند با بیان اینکه شرکت مبنا توسعه سال گذشته حدود ۵۴ میلیارد تومان به صورت بلاعوض به استقلال کمک کرد، گفت:

سال بعد از آن باید افزایش درآمد داشته باشیم، اما چگونه شرکت آریابرتر که از دوستان خلیل‌زاده است، هیچ درآمدی عاید ما نکرد؟ ما برای پایان سال مالی یعنی اول تیر ۹۹ با زیان انباشه ۶۶ میلیارد تومانی کار را تمام کردیم. این شرکت متعلق به افرادی است که در رسانه ملی هستند و به باشگاه خسارت زدند. آنها باید پاسخگو باشند و از این موضوع عبور نکنند.

«اسپانسر، تلویزیون باشگاه، تبلیغات روی سینه و مالکیت معنوی باشگاه را گرفتید و یک ریال هم به استقلال ندادید.»، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان این جمله خاطرنشان کرد:

چندرغاز کمک کردید که آن را به حساب خزانه نریختید. ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به حساب بچه‌ها واریز شد که می‌پرسم آیا گردش مالی شما هم اشتباه بوده است؟ ما این دریافتی را پذیرفتیم. ظرف یک ماه الحاقیه صوری درست کردید و نمی‌دانم چگونه می‌گویید من اسناد را پخش کردم.

احمد سعادتمند که با برنامه «فوتبال برتر» گفت‌وگو می‌کرد، ادامه داد:

خلیل‌زاده که خیلی خوب دست روی قرآن می‌گذارد، بگوید که شما این الحاقیه را با سود روزانه ۴۰ میلیون تومانی ثبت کردید. این کار در زمان من صورت گرفت. از طریق شرکت آریابرتر از من شکایت کردید و برای اولین بار، دو مرتبه به دادگاه رفتم. به خاطر استقلال باز هم به دادگاه می‌روم و از فردا دوستان می‌توانند باز هم مرا به دادگاه بکشند. افتخار می‌کنم برای استقلال به دادسرا رفتم. قاضی و دادگاه این کشور بجا و بحق است و حقوق را ادا می‌کند.

پس از پخش صدای سعادتمند، وی درباره ورود مهدی روحی، معاون پیشین فرهنگی و ارتباطات استقلال به این باشگاه بیان کرد:

خلیل‌زاده و دوستانش فشار آوردند که روحی را عزل کنیم. او چگونه صدایم را در رسانه ملی پخش می‌کند؟ تاکنون همه دروغ‌ها را تحمل کردم، اما پیام استراماچونی به من را هم در برنامه بخوانید. استراماچونی داشت به ایران می‌آمد، اما حالا در خانه نشسته و باید یک میلیون و ۷۸۸ هزار و ۲۵۱ یورو، بدون سود روزانه بگیرد. بروید این مبلغ را نگاه کنید.

احمد سعادتمند مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با انتقاد از صدای پخش شده اظهار داشت:

چرا باید این صدا را تأیید کنم؟ من به رسانه مربوطه نامه فرستادم. استقلال ۳۰ میلیون هوادار دارد، اما چرا یک ریال از سال گذشته درآمد نداشت؟ من درآمد ایجاد کردم که اجازه ندادید استقلال به درآمد پایدار برسد.

احمد سعادتمند با بیان اینکه خلیل‌زاده قراردادی نوشت که روزی ۴۰ یا ۵۰ میلیون تومان سود به کارگزار برسد، گفت:

مگر این شرکت چقدر آورده داشت؟ خود او دو ماه روی من فشار آورد تا برای شرکت آریابرتر رضایت بدهم. من باید از بیت‌المال دفاع کنم. ما با چند شرکت مذاکره کردیم که به شرکت جهان فولاد رسیدیم. موضوع را با وزارت ورزش بررسی کردیم که حدود ۷،۸ میلیارد تومان در ماه اول پرداخت شد و کمک دیگری واریز نشد.

وی با بیان اینکه مدیران استقلال پس از آن با دو شرکت دیگر صحبت کردند، تصریح کرد:

با همراه اول بر سر مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان و همچنین شرکت نفت هم مذاکره کردیم که عمر ما کفاف نداد. دوستان نمی‌گویند وکیل استقلال در پرونده شفر و استراماچونی، همان وکیل ما در پرونده کولی و ساشا شفر بود که پیروز شدیم. ما ظرف سه ماه، ۲۵ میلیارد تومان آورده داشتیم.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره اینکه سند پرداخت هفت میلیارد تومان و صد هزار دلار علی نامداری وجود ندارد، بیان کرد:

از او و مهندس عبدیان تشکر می‌کنم که اگر پولی قرض دادند، سود نگرفتند. بارها از خلیل‌زاده خواهش کردم همانطور که سال گذشته با سود قرض می‌گرفتید، امسال هم به باشگاه کمک کنید. نامداری و عبدیان به داد باشگاه استقلال رسیدند و نامداری هنوز سمتی ندارد. نامداری ۳۷ و عبدیان هم ۱۰ میلیارد به استقلال کمک کردند که حدود ۵ میلیارد تومان آن، پیش از عضویت عبدیان در هیئت مدیره بود.

احمد سعادتمند خطاب به خلیل‌زاده خاطرنشان کرد:

شما مطالبات خود را از سال ۹۴ از مؤسسه اعتباری کوثر را فراموش کردید که شش میلیارد تومان از آن را باید به شفر پرداخت می‌کردید. یک ماه قبل از رفتنم می‌توانستم این پول را بگیرم که این کار را نکردم. چون مطالبات ما از شرکت اتکا مبلغ ۱۰ میلیارد و از کوثر، ۱۴ میلیارد تومان بود. بعد از من شش میلیارد تومان حق استقلال را گرفتند که آن هم درآمد نبود.

وی در ادامه اظهار داشت:

باید دیاباته و میلیچ را (به قطر) می‌آوردیم و اعضای هیئت مدیره بدون پرداخت پولی، بازیکنان را دست خالی به قطر فرستادند. هفت میلیاردی که شرکت جهان فولاد داده است، به آنها پرداخت کردیم. این درآمد نبود؟ نامداری حاضر شد ۵۰۰ هزار دلار بلاعوض پرداخت کند و صد هزار دلار بابت بازگشت استراماچونی داد که این موضوع امکانپذیر نبود. ما این رقم را تبدیل به ریال کرده و آن را به حساب بازیکنان واریز کردیم. فیش همه بازیکنان موجود است.

احمد سعادتمند مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با بیان اینکه شرکت مبناتوسعه یک ریال هم به این باشگاه کمک نکرد، درباره مذاکره با استراماچونی گفت:

من او و وکیلش پاستورلو را دیدم. مطابق نامه به حراست وزارت ورزش، وزارت امور خارجه، سرکنسول سفارت ایتالیا در ایران و براساس مصوبه هیئت مدیره، به این سفر ملزم شدم. من برای آرامش باشگاه استقلال دیگر صحبت نمی‌کنم، اما با استراماچونی تمام کرده بودم که فشارهای بسیار زیادی روی من بود.

سعادتمند با بیان اینکه نیامدن استراماچونی باعث شد او در خانه‌اش بنشیند و یک میلیون و ۷۰۰ هزار یورو بگیرد، تصریح کرد:

اگر استراماچونی می‌آمد، این مبلغ هم برمی‌گشت. دوستان به سود روزشمار قرارداد او اشاره نمی‌کنند. من به مردم و هواداران بامعرفت استقلال دروغ نگفتم. در هیچ جای دنیا اینگونه نیست که نتوانید از بازیکن خارجی استفاده کنید.

وی در پایان گفت:

قانون منع جذب بازیکن و مربی خارجی به خاطر تفاوت نرخ ریال و دلار ایجاد شد که حالا باید ضرر یک میلیون و ۷۰۰ هزار یورویی پرداخت کنیم. استراماچونی نمی‌خواست قرارداد جدید ببندد و قرارداد دو ساله بسته بود. با یک الحاقیه می‌توانستیم حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار یورو صرفه‌جویی کنیم. من با استراماچونی جلسه داشتم که پاستورلو و عابدی مربی ایرانی فعال در فوتسال هم در آن حاضر بودند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال احمد سعادتمند استقلال اسماعیل خلیل زاده لیگ برتر مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال احمد سعادتمند میلیارد تومان یک میلیون هیئت مدیره خلیل زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۰۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند

از غرب و شرق گرفته تا شمال و جنوب، از خیابان‌های اطراف حرم تا دورترین نقاط ایران. از آسیا و آفریقا و اروپا تا تمام جهان! مریدان حضرتش خیل عظیم نذورات را به بارگاه منورش سرازیر می‌کنند. نذورات پرشماری که نشان از ارادت میلیون‌ها انسان به وجود رئوف امام هشتم(ع) دارد. علاوه بر تعدد نذورات، تنوع در این امر هم وجود دارد از طلا و پول گرفته تا فرش و دام.

حجم بالای نذورات و پیوستگی در این امر سبب شده تا سال‌ها قبل آستان قدس رضوی در راستای ساماندهی نذورات و مدیریت دخل و خرج آن، اداره کل نذورات را تشکیل دهد، ‌مجموعه‌ای که کارکنان آن، بر دریافت هدایا نظارت دارند و این وجوه را در راستای ارتقای خدمات به زائران حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) مصرف می‌کنند.

در همین راستا و برای بررسی فضای کاری اداره نذورات و مدیریت این حوزه با مدیرکل اداره نذورات آستان قدس رضوی گفت‌وگو می‌کنیم.

نذر و وقف متفاوت است

طبق معرفی‌ای که علیرضا اسماعیل‌زاده از اداره کل نذورات آستان قدس رضوی دارد، این مجموعه از چهار بخش «جمع‌آوری نذورات»، «حسابداری»، «ذخائر و نفایس»، «نگهداری و فروش» تشکیل شده است که شامل 96 پست سازمانی می‌شود. با توجه به حجم بالای مراجعات زائران و مجاوران در این بخش، وظایف زیادی در مجموعه‌ای عریض و طویل برای انجام امورات پربرکت حوزه نذورات تعریف شده است. نکته مهم در این حوزه این است که توسعه و پرکار شدن اداره نذورات هم از برکت هدایا و نذورات مردمی است.

مدیرکل اداره نذورات درباره فضای کاری این مجموعه چنین توضیح می‌دهد: «مجموعه نذورات در دوره‌های مختلف به اشکال متنوعی اداره می‌شده است. تا قبل از انقلاب منابع نذورات و عواید موقوفات در خزانه متمرکز بوده و این وضعیت بعد از انقلاب اسلامی هم ادامه داشت تا اینکه واحد موقوفات و نذورات تفکیک شدند. در حال حاضر اداره نذورات به عنوان واحد مستقل زیرنظر تولیت آستان قدس رضوی فعالیت دارد.»

خود را ملزم می‌دانیم اطلاع دهیم

نکته مهم در تفکیک این دو حوزه و مدیریت آن در مجموعه آستان قدس رضوی تفاوت نذر و وقف است. اسماعیل‌زاده توضیح می‌دهد: «اداره نذورات و موقوفات مدت کوتاهی ادغام شده بود و تحقیقاتی به منظور تفکیک این دو فضا انجام شد. این تصمیم به این خاطر بود که در نیت افراد و کاربری کالا تفاوت‌هایی وجود دارد. منابع نذوراتی گردش اقتصادی ندارند و باید مستقیم بر اساس نیتی که وجود دارد هزینه شوند. درحالی در مورد وقف گردش اقتصادی بر اساس نیت واقف در جریان است.»

به نظر می‌رسد به جهت آشنایی مردم با حوزه نذر و وقف برای حضرت رضا(ع) و البته تفاوت‌های این حوزه‌ها جای کار رسانه‌ای بیشتری احساس می‌شود که اسماعیل‌زاده در این خصوص می‌گوید: «اصل اطلاع‌رسانی برای نذورات مورد توجه تولیت آستان قدس رضوی است و ایشان معتقدند «اطلاع‌رسانی سبب می‌شود تا مردم از اقدامات صورت‌گرفته در این حوزه مطلع شوند و این گونه نذورات افزایش می‌یابد.» در همین راستا و با وجود اینکه مردم در برابر نذورات مطالبه‌ای ندارند خود را ملزم می‌دانیم هم به صورت شخصی وهم عمومی اطلاعات مربوط به هزینه‌کرد نذورات را منتقل کنیم.»

ارسال برنج و زعفران برای مهمانسرا

تنوع در نذورات تقدیمی و میزان افزایش آن در سال‌های اخیر موضوع بعدی گفت‌وگوی ما با مدیرکل اداره نذورات آستان قدس رضوی است. پول نقد، طلا و پرداخت‌های غیرنقدی روش‌های اهدای نذورات است، اسماعیل‌زاده با اشاره به این موضوع ادامه می‌دهد: «از محل دریافت این وجوهات عمدتا طرح‌های توسعه حرم از جمله زمین‌ها و مستغلات اطراف اماکن متبرکه مثل صحن‌های جدید و ضلع قبله تحصیل شده است. به عنوان مثال در توسعه ضلع قبله بالغ بر 100 میلیارد تومان زمین و مستغلات خریداری شده است.»

همانطور که در ابتدای متن اشاره شد، در حال حاضر پرداختی نذر و هدیه فقط مربوط به حضور شخص در حرم نیست و روش‌ها تغییر کرده است. اسماعیل‌زاده در این باره توضیح می‌دهد: «ناذران از راه دور با ارسال نذورات غیرنقدی خود در تامین نیازهای حرم مشارکت دارند. مثلا برنج را با کامیون ارسال می‌کنند و یا زعفران را که موردنیاز مهماسرا است می‌فرستند. علاوه بر این نذورات نقدی هم وصول می‌شود و وجوهات را به حساب نذورات حرم واریز می‌کنند.»

35 نوع ارز در قالب نذر پرداخت شده است

صرف نذر در حوزه نیت ناذر مورد تاکید مدیران آستان قدس رضوی است. اسماعیل‌زاده در این خصوص بیان می‌کند: «ما خود را موظف به تسهیل ادای نذر توسط ناذر می‌دانیم. زائران و مجاوران حرم رضوی باید در آسایش و راحتی بتوانند در کنار زیارت خود اگر نذری دارند ادا کنند. به همین جهت دفاتر مختلف حضوری و راه‌های غیرحضوری ایجاد و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا خواست زائر که مسیر هزینه نذری را مشخص می‌کند، مهیا کنیم.»

ورود ارزهای خارجی در قالب نذر، از آن اتفاقاتی است که در بخش نذورات پرتکرار است به حدی که بیش از 35 نوع ارز در دفاتر نذورات دریافت شده است. این پرداختی که از سوی زائران خارجی اتفاق می‌افتد روز به روز در حال رشد است. در این بین زائران عرب‌زبان سهم بیشتری از پرداختی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و اهالی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس همراهی بیشتری در این امر خداپسندانه دارند، این وجوهات به صورت کاملا حضوری پرداخت می‌شود و تحریم‌ها مانع از پرداخت از راه دور می‌شود که تولیت آستان قدس رضوی در تلاش برای راه‌اندازی سامانه‌ای برای دریافت وجوهات خارج از کشور است.

بهره‌وری از نذورات راکد در آینده 

با توجه به حجم بالای نذورات وگردش مالی‌ای که در این حوزه اتفاق می‌افتد، وجود یک سیستم نظارتی لازمه این کار است. نظارتی که مدیران آستان قدس رضوی ایجاد کرده‌اند، اسماعیل‌زاده توضیح می‌دهد: «یکی از شیوه‌های نظارت و اعتمادآفرینی، داشتن نظام و سیستم مالی دقیق و شفاف است که در این چند ساله تلاش زیادی در جهت تقویت آن به عمل آمده تا تمامی رویدادهای مالی نذورات، طبقه‌بندی و بر اساس استانداردهای حسابداری در حساب‌ها منعکس شود. در پرداخت‌ها و اجرای دقیق نیت، دستور پرداخت با نظر مستقیم تولیت است. در نذر با نیت عام هم اقرب به نیت‌های تعریف شده در سامانه انجام می‌شود. مثلا هزینه‌های عمرانی حرم، مهمانسرا و خرید تجهیزات رفاهی زائر از محل نیت عام انجام می‌شود. در کنار اجرای نیات خاص مانند زائر اولی، تامین جهیزیه، آزادی زندانیان، کمک به محرومان با همکاری کانون‌های استانی و سازمان‌های ماموریت‌گرا استان انجام می‌شود.»

با وجود ساماندهی کامل امور مربوط به نذورات، هدف اصلی این مجموعه برای آینده، اجرای نظام راهبری مصوب نذورات و بهره‌وری از دارایی‌های نذورات است که اسماعیل‌زاده در بخش پایانی صحبتش این هدف را تشریح می‌کند: «احساس می‌کنیم به توانمندی کامل در این حوزه نرسیده‌ایم. مجموعه دارایی‌هایی وجود دارد که شاید خیلی استفاده نشده و مورد توجه قرار نگرفته است. برنامه داریم تا جایی که می‌تواننیم این مسئله را احیا کنیم. البته تاکنون چند مورد را احیا کرده‌ایم. در حال حاضر نیز به همان اندازه که از مردم نذورات دریافت می‌کنیم، از دارایی‌ها در حوزه نذورات بهره‌ می‌بریم.»

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • پایه و اساس و ریشه قدرت امروز کشور، معلمان و اساتید هستند
  • میز خدمت جهادی در شهرک امام زاده ابراهیم (ع) شفت برپا شد
  • کره شمالی و قوانین عجیب و غریب!
  • جنگ بهنمیر و سالوادور در اطراف اهواز! (عکس)
  • تماس‌های عجیب و غریب با ۱۲۵! 
  • حمله عجیب بازیکن جنجالی استقلال به بازیکن مصدوم ذوب آهن!
  • گل قیچی برگردان زیبای شجاع خلیل زاده مقابل فولاد (فولاد - تراکتور)
  • گل اول تراکتور به فولاد + فیلم
  • اظهارات عجیب و غریب زلنسکی درباره اوکراینی‌ها