Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-09@07:06:57 GMT

​بررسی ماهیت واقعی احمد الحسن در یک دوره آموزشی

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۹۹۱۴۲۵

​بررسی ماهیت واقعی احمد الحسن در یک دوره آموزشی

به گزارش خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام سید مهدی حجازی در دوره دو روزه «دانش افزایی اساتید علوم عقلی» مشهد با موضوع نقد مدعی یمانی، احمد الحسن البصری، تاکید کرد: اساتید دروس عقاید با وجود همه تلاشی که دارند می بایست با توجه به شرایط امروز، نسبت به تدریس آن اهتمام ویژه تری داشته باشند.
وی در ادامه به زندگینامه و چگونگی تحصیل و ادعای احمد الحسن البصری پرداخت و با بیان اینکه اسم واقعی وی احمد اسماعیل صالح است، ابراز کرد: هیچ یک از خانواده و بستگان و عشیره وی ادعای فرزندی و نسبت با امام زمان(عج) را نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این محقق یادآور شد: احمد اسماعیل(حسن) و طرفداران محدودش در سال 2008 میلادی در بصره دست به آشوب زدند که تعدادی از آنان توسط نیروهای امنیتی عراق هلاک شده و برخی نیز دستگیر شده بودند که یک احتمال، آن است که وی در میان کشته شدگانی بوده که بر اثر انفجار، سوخته و شناسایی نشده بودند.
وی افزود: بر اساس اعترافات مسئولان دستگير شده این فرقه، هزینه مالی آشوب یادشده و تروری که در آن سال در روز عاشورا توسط این گروهک ایجاد شد، از سوی بعضی افراد در امارات متحده عربی تامین شده بود.
این محقق و پژوهشگر در ادامه به معرفی عبدالله هاشم، از اعضای این فرقه که شبکه ای ماهواره ای را راه انداخته و او نیز امروز مدعی است، پرداخت و اظهار کرد: تنها موسسه، مدرسه علمیه و شبکه ماهواره ای شیعی که در مصر مجوز فعالیت دارد، متعلق به این فرد است.
وی با اشاره به تبلیغ چهره به چهره و فضای مجازی از سوی این فرقه، تصریح کرد: این گروهک رسما با وهابیت همکاری علمی دارد و از آنها در ترویج و تبلیغ خود کمک می گیرند؛ در واقع آنان خطرناک تر از وهابیت هستند.
حجت الاسلام حجازی به راه اندازی فرقه یمانی احمد اسماعیل توسط یکی از مسئولان سابق گروهک منافقین، در ایران اشاره و خاطر نشان کرد: این فرد بعد از یک سال از اعلام برائت از منافقین به این فرقه پیوست.
وی در ادامه با استفاده از آیات و روایات به نقد کتاب ها و ادعاهای احمد اسماعیل(حسن) پرداخت و در بخش پایانی سخنانش با اشاره به ادعای او که خود را نخستین فرد به عنوان یمانی موعود و مهدی می داند، ابراز کرد: این سخن وی نیز درست نیست، زیرا قبل از او افراد دیگری این ادعا را داشته اند و سخنان آنان هم مشابه حرف های احمد الحسن البصری است.
حجت الاسلام حجازی در این نشست به پخش کلیپ هایی از فرقه مدعی یمانی پرداخت و به سؤالات حاضران پاسخ داد.

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۹۹۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصغر کشت کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با اتمام بررسی پرونده متقاضیان تدریس در هیات های اجرایی معین استان ها و بررسی نهایی در هیات اجرایی جذب دانشگاه، نتایج این فراخوان اعلام شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: در سال گذشته به منظور تامین نیازهای موجود در بکارگیری مدرسان، ابتدا نیازسنجی اولیه در مراکز آموزشی و واحدهای استانی باتوجه به دوره های در حال اجرا و رشته های جدید انجام شد.

کشتکار افزود: دراین فراخوان حداقل سن متقاضیان برای شرکت در فراخوان ۲۸ سال و حداکثر سن ۶۵ سال بود و جذب مدرس به صورت بومی در واحدهای استانی صورت گرفت.

وی تصریح کرد: پس از ثبت نام، تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات توسط متقاضی در سامانه جامع جذب مدرسان، اعتبارسنجی اطلاعات و مستندات متقاضیان در واحدهای استانی انجام شد و پرونده متقاضیان واجد شرایط در کارگروه‌های بررسی صلاحیت علمی مطابق با شاخص‌های ارزیابی بومی شده، امتیاز دهی شد و نتایج بررسی صلاحیت علمی به همراه وضعیت صلاحیت عمومی در هیات اجرایی معین استان و هیات اجرایی جذب دانشگاه جمع‌بندی شد.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: در این فراخوان بیش از ۷۳ هزار نفر وارد سامانه ثبت نام شدند که از این تعداد، حدود ۱۸ هزار نفر ثبت‌نام قطعی کرده و در مجموع بالغ بر ۷ هزار نفر برای مصاحبه و ارزیابی علمی به کارگروه‌های بررسی توانایی علمی دعوت شدند. از این تعداد حدود ۳ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده و کد مدرسی برایشان صادر شد.

وی افزود: لازم به ذکر است کد مدرسی افراد واجد شرایط پس از شرکت در دوره تربیت مدرس با عنوان آشنایی با نظام علمی کاربردی که از طریق مرکز امور مدرسان دانشگاه با همکاری واحدهای استانی برگزار می گردد، فعال می شود و مدرسان پس از فعال سازی کد مدرسی می توانند با مراکز آموزش علمی کاربردی برای تدریس همکاری نمایند.

کشت کار در خاتمه اظهار داشت: فراخوان بعدی، پس از نیازسنجی در تابستان ۱۴۰۳ اعلام می‌شود و افرادی که در فراخوان ۱۴۰۲ در اولویت قرار نگرفته‌اند در صورت علاقمندی می‌توانند در فراخوان آتی مجددا شرکت نمایند.

کد خبر 6099152

دیگر خبرها

  • آغاز طرح حامیم در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود