Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@12:17:28 GMT

اسماعیل ولد الشیخ احمد وزیر خارجه موریتانی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۱۸۱۵۶

اسماعیل ولد الشیخ احمد وزیر خارجه موریتانی شد

رئیس جمهوری موریتانی فرستاده سابق سازمان ملل به یمن را به عنوان وزیر خارجه این کشور تعیین کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، محمد ولد عبدالعزیز، رئیس جمهور موریتانی در چارچوب اصلاحات جزئی در دولت جهت فعال سازی روند دیپلماسی موریتانی، اسماعیل ولد الشیخ احمد، فرستاده سابق سازمان ملل به یمن را به عنوان وزیر خارجه تعیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیل ولد الشیخ احمد در آوریل ۲۰۱۵ برای تصدی منصب فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن تعیین شد، اما به هیچ نتیجه‌ای برای پایان دادن به درگیری‌ها در این کشور دست نیافت و به سازمان ملل اعلام کرد که بعد از پایان دوره کنونی‌اش در فوریه سال جاری، تصمیم ندارد که در این منصب بماند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اسماعیل ولد الشیخ احمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۱۸۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فشارهای آمریکا درباره خط لوله گاز با ایران توجه نمی‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه وابسته به وزارت خارجه آمریکا، «اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان اعلام کرد که کشورش از ساخت خط لوله گاز با ایران که با تاخیر زیادی مواجه شده است، عقب نشینی نخواهد کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، وزیر امور خارجه پاکستان در یک نشست مطبوعاتی گفت: ما به کسی اجازه نخواهیم داد از وتوی خود استفاده کند.

«اسحاق دار» ادامه داد: باید مراقب منافع خود باشیم، به تعهدات خود بنگریم و دولت باید با در نظر گرفتن منافع پاکستان در مورد این موضوع تصمیم گیری کند.

وی در ادامه افزود: پاکستان کشور مستقلی است و همانطور که ما به حاکمیت دیگران احترام می‌ گذاریم، انتظار داریم دیگران نیز به حاکمیت پاکستان احترام بگذارند.

پاکستان و ایران قرارداد خرید و فروش گاز را در ژوئن ۲۰۰۹ برای خط لوله ای امضا کردند که ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ میلیون فوت مکعب در روز گاز را از میدان پارس جنوبی ایران به پاکستانی که کمبود انرژی دارد، تامین می کند.

این در حالیست که آمریکا پیشتر اسلام آباد را در این خصوص به وضع تحریم هایی تهدید کرده بود؛ اما پاکستان به صراحت اعلام کرده است که در راستای منافع خود به تهدیدهای واشنگتن اهمیتی نمی دهد.

کد خبر 6100782

دیگر خبرها

  • چگونه طرح جنجال‌برانگیز دستمزد منتفی شد؟
  • به فشارهای آمریکا درباره خط لوله گاز با ایران توجه نمی‌کنیم
  • امیرعبداللهیان: غربی ها گفتند اگر می‌زنید، محکم نزنید! + فیلم
  • قاضی نباید از مشورت کردن با صاحب‌نظران و اهل فن اجتناب و احتراز داشته باشد
  • کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه چند عضو دارد؟ ۱۲ یا ۱۳؟
  • ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟ وزیر کار تکلیف را روشن کرد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • دیدار گروسی با وزیر خارجه ایران
  • تعیین دستمزد کارگران به مجلس واگذار می‌شود؟